Je kunt sinds kort bij Mowy beauty Lelystad ook terecht voor een gezichtsbehandeling! 

Nadat ik in februari 2023 ben geslaagd voor mijn diploma schoonheidsspecialist ben ik op zoek gegaan naar een merk waar ik in mijn salon mee wil werken. Het was even een zoektocht, maar het is uiteindelijk Nannic geworden. Ik heb voor dit award winnende merk gekozen omdat ik voorstander ben van producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan en geen testen doen op dieren. Voordat ik mijn keuze had gemaakt, heb ik Nannic eerst zelfs uitgeprobeerd. Van de vele merken die ik heb getest sprong Nannic er voor mij echt uit qua gevoel en resultaat. Ik ga als eerst met de gloednieuwe lijn STRATUM SYMBIOSUM® de behandelingen uitvoeren. Deze lijn heeft een breed scala aan huidverbeterende eigenschappen, is op basis van prebiotica en is geschikt voor alle huidtypes.

In de Nannic Stratum Symbiosum lijn wordt prebiotica als basis ingezet voor het stimuleren van een gezond huidmicrobioom.
Hiermee verzorg je niet alleen je zichtbare huid, maar ook het onzichtbare ecosysteem dat haar gezond houdt!​​​​​​​​​ Onzichtbaar en onmisbaar, het microbioom van onze huid bestaat uit miljoenen micro-organismen. Samen vormen ze een indrukwekkend ecosysteem dat je huid beschermt tegen schadelijke indringers en ziekteverwekkers.

Meer nog: het microbioom houdt je huid ook mooi gehydrateerd en voorkomt tegelijk vroegtijdige huidveroudering. Je microbioom is dus als een fantastische, levende huidbarrière die je huid een natuurlijke superkracht geeft. De kracht om zichzelf te beschermen en om huidschade te herstellen. De kracht om voluit te kunnen stralen 

Extra fijn aan Nannic: Het is vegan & cruelty free! 💚 

Door de innovatieve en unieke samenstelling van de producten uit de STRATUM SYMBIOSUM® lijn, pak je verschillende huidproblemen aan.

  • Couprose/rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Donkere kringen/wallen onder de ogen
  • Ouderdomsverschijnselen zoals rimpels worden aanzienlijk verminderd én grotendeels voorkomen.
  • Psoriasis
  • Vergrootte poriën
  • Acne

Je kunt kiezen uit 4 heerlijke gezichtsbehandelingen, met elk een ander doel.

Relax

Een ontspannende gezichtsbehandeling. Met een uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté en armen.

Anti aging

Een behandeling gericht op fijne lijntjes en pigmentvlekken. Een ontspannende én huidverbeterende behandeling.

Detox

Een behandeling met een diepe reiniging van de huid. Onzuiverheden worden verwijderd en je gaat met een frisse en schone huid de deur uit.  Ook geschikt voor acné.

Moisturising

Een behandeling voor de droge en vochtarme huid met een heerlijk vocht inbrengend masker.

 

Om optimaal resultaat te behalen adviseer ik om thuis de producten van Nannic ook te gebruiken als aanvulling op de schoonheidsbehandelingen.

Neem eens een kijkje op mijn Instagram pagina, hier licht ik iedere week een ander product van de stratum symbiosum lijn uit. Heb je nog vragen of wil je meer weten over Nannic of de producten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina Of Klik hier om een afspraak te maken