Mowy beauty hanteert de volgende huisregels: 

* Kom aub op tijd. Niet te vroeg, ivm ruimte tussen klanten, maar ook niet te laat! Aanbellen op de afgesproken tijd is helemaal prima.
*Indien u 15 minuten te laat bent ben ik genoodzaakt om de afspraak te annuleren en het volledige bedrag van de behandeling te rekenen.
* Afzeggen/wijzigen van de afspraak kan tot 24u voorafgaand aan de afspraak. Bij annulering van de afspraak binnen 24u behoud ik mij het recht om 70% van de kosten voor behandeling in rekening te brengen. Ongeacht de reden van afzegging!
* Bij niet annuleren, dus “no show” behoud ik mij het recht om het gehele bedrag in rekening brengen.
* kom bij een wimperafspraak altijd zonder make-up en met schone wimpers.
* Bij een bijvul afspraak moet er minimaal 40% van de set nog aanwezig zijn. Afhankelijk van de mate van uitval wordt óf een toeslag of een nieuwe set berekend.

Afzeggen/wijzigen van de afspraak kan tot uiterlijk 24u voorafgaand aan de afspraak. Bij annulering van de afspraak binnen 24u behoud ik mij het recht om 70% van de kosten voor behandeling in rekening te brengen. Bij afzegging van een afspraak op de avond van tevoren of zelfs dezelfde ochtend wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.  Ongeacht de reden van afzegging.