NIEUW bij Mowy beauty: De langverwachte behandeling ombré powderbrows! Vanaf NU boekbaar!

 

Graag deel ik alvast de eerste resultaten van de cursus ombre powderbrows met jullie:

Vanaf nu te boeken!

Wil je een afspraak maken voor powderbrows? Dat kan! Stuur mij even een berichtje op WhatsApp om deze in te plannen (0642594109)

Ik zal deze behandeling uitvoeren op de Redactiestraat 6, te Almere. Een afspraak maak je daarom via WhatsApp. Op mijn Instagram deel ik ook de beschikbare dagen en tijden.

 

Wat is powder brows voor behandeling?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht.

Wat is het verschil tussen microblading en Powderbrows?

Bij powder brows wordt het pigment oppervlakkiger in de huid getatoeëerd dan bij microblading. Dit heeft als voordeel dat het minder schadelijk is voor de huid en minder kans geeft op littekens en ontstekingen. Microblading, daarentegen, kan dieper in de huid doordringen en kan op den duur leiden tot littekenweefsel.

Hoe pijnlijk is Powder Brows?

Een tatoeage wordt in de 3e huidlaag aangebracht, en pigmentatie in de 1e huidlaag. Dit betekend dat het plaatsen van powder brows oppervlakkig is. Hierdoor wordt deze behandeling vaak als pijnloos ervaren. 

Is powderbrows een tattoo?

Het wordt heel vaak vergeleken met een tattoo, maar het verschil tussen powderbrows en een ‘echte’ tattoo is dat bij permanente make-up de kleuren na 1,5 tot 2 jaar vervagen. Hoelang de PMU blijft zitten in de huid is ook afhankelijk van een aantal factoren zoals huidtype, blootstelling aan de zon, gezondheidstoestand etc.

Wil je eerst weten of PMU wat voor jou is? Boek dan eerst een ‘hybrid brows’ behandeling. Dit geeft ongeveer dezelfde afdruk op de huid als dat de powderbrows doet!