Dominique, Lelystad

Mylène werkt heel secuur. Dit maakt dat je misschien wat langer ligt dan bij andere salons maar dan zijn je wimpers wel een 100% gevuld. Hierdoor kun je langer genieten van je mooie volle wimpers. Meer dan de moeite waard dus!

Naomi, Rotterdam

Heel blij met m’n wimpers! Ik ging voor een natural look en dit was echt heel mooi geworden. Nog nooit eerder zulke mooie wimperextensions laten zetten.

Safira, Lelystad

Ik was nooit helemaal tevreden met mijn wimperextentions, hierom ook niet vaste klant...tot ik bij mowy beauty kwam en ik dolgelukkig de deur uit liep, ik was verkocht. M’n wimpers zijn vol, ze kijkt naar wat past bij mij en ze blijven lang mooi zitten. Los van het feit dat ze een échte vakvrouw is, is mylene van mowy beauty een lief en grappig persoon waar ik graag kom. Voor mij geen andere salon meer.

Sandy, Lelystad

Goede service, kijkt goed samen naar welke set en lengtes je wilt en bij je gezicht/ogen past. Je werkt nauwkeurig 😊 erg blij geweest met mijn set.

Yvet, Lelystad

Na lang twijfelen, in verband met een eerdere allergische reactie, een afspraak gemaakt voor een lashlift. Ontzettend blij dat ik dat heb gedaan, want het resultaat was zo mooi! Geen allergische reactie gehad en heel lang plezier van. Zeker een aanrader!

April, Lelystad

Mylene is super vriendelijk en het is altijd gezellig! Naast dat ze de tijd neemt om een hele mooie volle wimper set one by one af te leveren. Ik raad haar iedereen aan! Keep on going girl!

Melody, Lelystad

Lang zitten twijfelen, want wie wilt nou niet in de ochtend een hoop tijd besparen en zeker zijn van mooie wimpers ipv een mooi oog en de ander mislukt door mascara.. nou hup afspraak gemaakt. Aller eerste keer, ik was best een beetje zenuwachtig. Tijdens de behandeling moest ik mijn best doen niet in slaap te vallen want de gehele behandeling was erg rustgevend en fijn. Toen het zo ver was om mijn ogen open te doen was ik zo blij met het eind resultaat! Ik heb de hele dag in de spiegel gekeken. Precies wat ik wilde. Dank je wel!

Lottie, Lelystad

Altijd blij met het resultaat, ik zou mijn wimpers aan niemand anders meer toevertrouwen!❤️

Jamil, Zwolle

Super tevreden met mijn lashes, ze zijn altijd mooi vol! Ik raad het zeker aan om het bij Mylene te doen. Ze geeft ook advies over hoe je je wimpers extensions het beste kunt verzorgen, super handig!

Michèlle, Almere

Super goede kwaliteit, mylene neemt de tijd voor je waardoor het heerlijk ontspannen is bij haar in de stoel! De wimpers zijn elke keer weer prachtig! Is er iets mis? Ook daar neemt zij de tijd voor. Altijd heerlijk me time.