Aftercare wimperextensions en wenkbrauwen

Lash foam

De lash foam is speciaal ontwikkeld om je wimperextensions goed te reinigen. De foam is heel zacht en ook erg fijn voor de huid. Vrij van parabenen en niet getest op dieren.

Beschikbaar in 2 formaten:

  • 150ml €25,95
  • 30ml €12,95

Lash coating

De lash coating breng je met een mascara borsteltje ‘savonds aan. Dit legt een beschermlaagje over de wimpers heen wat beschermd tegen vocht en vuil. Hierdoor kan je nog langer van je extensions genieten. Ideaal voor mee op vakantie als je meer zweet en in het water bent.

De lash coating kost €23,50

Wimpergroeiserum

Het wimpersgroeiserum, gemaakt van een 100% natuurlijk japans extract, helpt jou om vollere, langere en donkerdere wimpers te krijgen zónder gebruik van hormonen. Dit komt omdat door het serum de haarwortels worden geactiveerd en de natuurlijke haargroei en celdeling wordt gestimuleerd. De proteïnen van het wimpersgroeiserum werken als conditioner en geven de wimpers extra glans. Het resultaat: langere, volle, donkerdere en sterkere wimpers met een gezonde uitstraling. Je mag het wimpergroeiserum gebruiken tijdens het dragen van wimperextensions of wimperverf.

Gebruiksinstructie:

Breng het wimpergroeiserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen. Je brengt het wimpergroeiserum in een kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers, zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Breng het wimpergroeiserum twee keer per dag aan voor een gedurende periode van 6 – 8 weken. Houd er rekening mee dat je het wimpergroeiserum consequent gebruikt. Nadat jouw wimpers er optimaal uitzien na het gebruik van het wimpergroeiserum, kun je volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om jouw prachtige wimpers te behouden.

Het wimpergroeiserum kost € 50,95 per stuk

Brow oil

Brow oil is 100% natuurlijk met castorolie en vitamine E. De brow olie stimuleert de haargroei van je wenkbrauwen.

Gebruiksinstructie:

Breng dagelijks aan op schone wenkbrauwen. Masseer in en rond de wenkbrauwen in een cirkelvormige beweging. Zorg ervoor dat de oliën goed worden geabsorbeerd.

Brow oil kost €9,95 per stuk.

Brow jam

ZOËs cosmetics brow jam is speciaal ontwikkeld om de wenkbrauwen de perfecte en mooie fluffy shape te geven die de gehele dag perfect blijft zitten. Hoewel de brow soap een mooie kleur heeft is deze op de wenkbrauwen transparant en geeft elke wenkbrauw meer body, stevigheid en volume. Bovendien worden de wenkbrauwen direct gevoed met Vitamine E.

Uniek aan onze brow soap is dat je geen water nodig hebt om de wenkbrauwen te stylen! Verkrijgbaar in 4 heerlijke geuren: Honey honey, Strawberry crush, Pina colada en Sugar babe.

Kenmerken:

* Geeft structuur, volume en hold
* Blijft de hele dag perfect zitten
* Verzorgd je wenkbrauwen
* Vegan & Cruelty free
* Geen water nodig

30 ml voor €20,50 inclusief hygiënisch borsteltje.

Brow pomade

Brow pomade is verkrijgbaar als pencil of als potje, deze brow make-up zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen de hele dag een mooie volle kleur hebben. In verschillende kleuren te verkrijgen in de salon.

Kenmerken:

Pencil verkrijgbaar in 2 kleuren (Taupe & chocolat) €13,95

Potje verkrijgbaar in 2 kleuren (dark brown & blonde) €19,95

——————————————————————————————————————————————-

Alle cosmetica producten die ik verkoop in de salon zijn geschikt voor het gebruiken met wimperextensions/lash lift/henna brows en de brow lamination. Alle producten zijn vrij van parabenen en niet getest op dieren.

Eyeliner €12,95
Softliner €12,95
Mascara €12,95
Brow jam (incl. borsteltje) €19,99
Brow borsteltje los €3,95
Brow pomade pencil €13,95
Brow pomade potje €19,95

Giftcards

Een Mowy beauty girftcard is een perfect cadeautje voor iemand die jij graag een ontspannen me-time momentje gunt! Denk aan een verjaardag, Moederdag, kerst etc… Je kunt ieder gewenst bedrag op de bon invullen en de bon is onbeperkt geldig.

Inclusief prachtige roze envelop en sluitsticker met hartje, klaar om te geven!