Aftercare wimperextensions en wenkbrauwen

Lash foam

De lash foam is speciaal ontwikkeld om je wimperextensions goed te reinigen. De foam is heel zacht en ook erg fijn voor de huid. Vrij van parabenen en niet getest op dieren.

Beschikbaar in 2 formaten:

  • 150ml €24,95
  • 30ml €10,95

Lash coating

De lash coating breng je met een mascara borsteltje ‘savonds aan. Dit legt een beschermlaagje over de wimpers heen wat beschermd tegen vocht en vuil. Hierdoor kan je nog langer van je extensions genieten. Ideaal voor mee op vakantie als je meer zweet en in het water bent.

De lash coating kost €19,95

Wimpergroeiserum

Het wimpersgroeiserum, gemaakt van een 100% natuurlijk japans extract, helpt jou om vollere, langere en donkerdere wimpers te krijgen zónder gebruik van hormonen. Dit komt omdat door het serum de haarwortels worden geactiveerd en de natuurlijke haargroei en celdeling wordt gestimuleerd. De proteïnen van het wimpersgroeiserum werken als conditioner en geven de wimpers extra glans. Het resultaat: langere, volle, donkerdere en sterkere wimpers met een gezonde uitstraling. Je mag het wimpergroeiserum gebruiken tijdens het dragen van wimperextensions of wimperverf.

Gebruiksinstructie:

Breng het wimpergroeiserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen. Je brengt het wimpergroeiserum in een kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers, zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Breng het wimpergroeiserum twee keer per dag aan voor een gedurende periode van 6 – 8 weken. Houd er rekening mee dat je het wimpergroeiserum consequent gebruikt. Nadat jouw wimpers er optimaal uitzien na het gebruik van het wimpergroeiserum, kun je volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om jouw prachtige wimpers te behouden.

Het wimpergroeiserum kost € 49,95 per stuk

Brow oil

Brow oil is 100% natuurlijk met castorolie en vitamine E. De brow olie stimuleert de haargroei van je wenkbrauwen.

Gebruiksinstructie:

Breng dagelijks 2-3 druppels aan op schone wenkbrauwen. Masseer in en rond de wenkbrauwen in een cirkelvormige beweging. Zorg ervoor dat de oliën goed worden geabsorbeerd.

Brow oil kost €32,50 per stuk.

Cosmetica

Alle cosmetica producten die ik verkoop in de salon zijn geschikt voor het gebruiken met wimperextensions/lash lift/henna brows en de brow lamination. Alle producten zijn vrij van parabenen en niet getest op dieren.

Eyeliner €9,95
Softliner €9,95
Mascara €12,95
Brow soap (incl. borsteltje) €14,95
Brow borsteltje los €6,50

Giftcards

Een Mowy beauty girftcard is een perfect cadeautje voor iemand die jij een heerlijk ontspannen me-time momentje gunt! Je kunt ieder gewenst bedrag op de bon invullen en de bon is onbeperkt geldig.

Inclusief prachtige roze envelop en sluitsticker met hartje, klaar om te geven!