Wat zijn henna brows?

Henna brows zijn eigenlijk hetzelfde als geverfde wenkbrauwen, maar dan met henna verf. Daarnaast worden hierbij niet alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd, maar pakt henna ook op de huid. De henna blijft tot 14 dagen op de huid zichtbaar en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes. Hoelang het blijft zitten is wel volledig afhankelijk van het type huid dat je hebt en hoe snel je wenkbrauwharen groeien. Bij een vettere huid blijft de henna minder lang zitten. Maar ook hoe je de wenkbrauwen verzorgd en of je ze wel of niet veel nat maakt en wast/scrubt.

Werkwijze

Alvorens ik de henna ga aanbrengen zal ik de wenkbrauwen volledig uittekenen in de gewenste vorm. Ik volg hierin altijd zoveel mogelijk de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en uiteraard wat de wens van de klant is.

Als ik dit heb gedaan laat ik het aan je zien en zo kunnen we samen kijken wat voor jou het best gewenste resultaat geeft. Als je het met de vorm eens bent ga ik de henna aanbrengen. Terwijl de henna intrekt ga ik je wenkbrauwen harsen en epileren.

LET OP: Alvorens een henna afspraak gemaakt kan worden, is het van belang om een allergietest te doen. De allergie test heet ook wel ‘patch test’. Boek deze minimaal 24u vooraf aan de eerste henna afspraak. Daarna hoeft dit niet meer.

De voordelen

  • Volle, strakke wenkbrauwen
  • Mooi gestylde wenkbrauwen
  • Resultaat blijft tot 5 weken zichtbaar
  • Geen make-up nodig
  • Veel tijdswinst in de ochtend

Aftercare

  • De eerste 24u na de behandeling oppassen met direct zonlicht en niet onder de zonnebank
  • Niet overmatig reinigen en/of scrubben

 

Tip: Voor een mooi resultaat adviseer ik om niet meer te zelf te epileren en te trimmen zodat ik het beste uit jouw eigen wenkbrauw en de behandeling kan halen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de behandeling? Neem dan contact met mij op via de contactpagina
Of Klik hier om een afspraak te maken.

Before

After